Načini plaćanja i dostava

1. Dostava i preuzimanje robe

Cijena dostave za narudžbe iznad 60 eur je besplatna. Za narudžbe ispod 60 eur trošak dostave je 5 eur širom Hrvatske. Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti paket na vaš dom. Jamčimo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana (ne možemo vama reći točan sat isporuke, ali kurir će nazvati na vaš telefon i možete se sa njim sve dogovoriti). Nakon što vam pošaljemo paket, primit ćete na svoju e-adresu (koju ste naveli prilikom podnošenja narudžbe) obavijest o odašiljanju. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave.
Ako imate kakvih pitanja o isporuci Vašog paketa, nazovite direktno DPD d.o.o. na 013430621. Za broj vašeg paketa (tracking number) obratite nam se na e-adresu info@micro-romobil.com.

2. Načini i uvjeti plaćanja

Kupnja u web-prodavaonici www.micro-romobil.com potpuno je sigurna. O tome vodimo računa primjenom najsuvremenijih mjera za zaštitu vaših podataka. Sve vaše podatce koje unesete za potrebe kupnje pažljivo čuvamo i ni u kojem ih slučaju nećemo otkrivati trećim osobama.
Web-prodavaonica www.micro-romobil.com omogućuje sljedeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzečem

Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti paket na vaš dom. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave.

Plaćanje po predračunu

Ako želite plačati po predračunu, kontaktirajte nas putem telefona ili maila. Slat čemo vama predračun ćete zajedno sa svim uvjetima plaćanja na vašu elektroničku adresu. Upozorenje: provizija za uplatu na naš račun u Sloveniji će biti skuplja. Pošiljka će vam biti isporučena nakon što iznos za uplatu po vašem predračunu stigne na naš transakcijski račun. Rok valjanosti predračuna iznosi 8 dana od dana kada ga primite na svoju elektroničku adresu. Robu čemo isporučiti na vašu adresu.

Karticama jednokratno

Kojim karticama mogu platiti preko webshopa?

Možete platiti ovim karticama:

Maestro
MasterCard
Visa
Union Pay
JCB

Gdje upisujem broj kartice?

Majina d.o.o. koristi B-payment/Borgun sustav sigurne naplate. Kada odaberete naplatu karticom, prebacit ćemo vas u Borgun sustav i tamo ćete upisati sve podatke za naplatu. Majina d.o.o. nema pristup podacima s vaše kartice.

Da li je naplata kartice sigurna?

Borgun primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. Sve transakcije su u skladu s najnovijom SCA 3DS2 EU regulativom koja je na snazi od 1.1.2021.

Plaćanje preko sustava PayPal

PayPal.com pruža usluge sigurnog e-plaćanja kreditnim karticama. Riječ je o uslugama koje omogućuju sigurno mrežno plaćanje u stvarnom vremenu (mrežne autorizacije platnih, kreditnih kartica). PayPal se upotrebljava za anonimno, brzo i sigurno poslovanje, odnosno mrežna plaćanja u web-prodavaonicama.

2. Dostava narudžbe

Jamčimo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti paket na vaš dom. Jamčimo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana (ne možemo vama reći točan sat isporuke, ali kurir će nazvati na vaš telefon i možete se sa njim sve dogovoriti). Nakon što vam pošaljemo paket, primit ćete na svoju e-adresu (koju ste naveli prilikom podnošenja narudžbe) obavijest o odašiljanju. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave.
Ako imate kakvih pitanja o isporuci Vašog paketa, nazovite direktno DPD d.o.o. na 013430621. Za broj vašeg paketa (tracking number) obratite nam se na e-adresu info@micro-romobil.com.

Cijena dostave

Cijena dostave za narudžbe iznad 60 eur je besplatna. Za narudžbe ispod 60 eur trošak dostave je 5 eur širom Hrvatske.

Oštećenja robe tijekom prijevoza

Ako primite proizvod koji je oštećen tijekom prijevoza ili otvorenu ambalažu, odmah reklamirajte proizvod dostavljaču i obavijestite nas o tome na elektroničku adresu info@micro-romobil.com. Ako primite pogrešan proizvod ili proizvod s nedostatkom, odmah nas obavijestite o tome na elektroničku adresu info@micro-romobil.com. Proizvod ćemo vam zamijeniti, pri čemu troškove dostave nosimo mi.
>>Obrazac za reklamaciju i zamjenu robe ispunite te ga pošaljite na elektronsku poštu info@micro-romobil.com.

Ljubljana, 15.2.2021