Često postavljana pitanja

Razlika između Mini i Maxi Deluxe??

Mini romobil prikladan je za djecu između 2 i 5 godina, a Maxi za negdje između 4 i 10 godina. Zbog pravih dimenzija romobila prema djetetovoj veličini i snazi, preporučujemo da se pridržavate preporučenih dobnih razdoblja.

Koji je romobil pogodan za petogodišnjaka, na tri ili dva kotača?

Odluka je vaša. Zbog načina okretanja i tri kotača, Maxi romobil s tri kotača stabilniji je i također stoji bez pomoći stopala. Model Sprite sa dva kotača manje je stabilan, ali je brži. Zbog male težine i jednostavnog načina sklapanja pogodan je i za ovu dobnu skupinu.

Dijete ima 3 godine, što preporučate, Mini ili Maxi deluxe?

Definitivno Mini. Zbog pravih dimenzija romobila prema djetetovoj veličini i snazi, preporučujemo da se pridržavate preporučenih dobnih razdoblja.

Koje su prednosti i nedostaci sklopivog Maxi romobila u odnosu na redovni Maxi deluxe?

Kod običnog Maxija izvučete upravljač i romobil je u dva dijela, tako je prikladniji za spremanje. U slučaju sklopivog Maxija, sklopljeni romobil ostaje u jednom komadu.

Kolika je nosivost romobila?

Mini ima nosivost 35 kg, Maxi 50 kg (ispituju se na 70 kg), a svi aluminijski nosivost 100 kg.

Imate li rezervnih dijelova?

Imamo, veliku većinu imamo na zalihi. Ako nemamo, onda naručujemo (razdoblje čekanja je od 2-4 tjedna).

Jamstvo na romobil vrijedi 2 godine. Što pokriva jamstvo?

Proizvođač jamči kvalitetu ili besprijekoran rad u jamstvenom roku koji započinje na dan isporuke robe. Jamstvo ne vrijedi ako se ne poštuju UPUTE ZA SIGURNU UPOTREBU. Jamstvo ne pokriva normalno trošenje proizvoda. Jamstvo ne isključuje prava potrošača koja proizlaze iz odgovornosti prodavatelja za nedostatke na robi.

Što pokriva jamstvo na električni romobil. Kolika je garancija na bateriju i motor?

Jamstvo je dvogodišnje na dijelove romobila: stalak, prednji sklop i kočnicu. Izuzeti su svi potrošni materijali, mali dijelovi i vijci. Jednogodišnje jamstvo vrijedi za motor i bateriju.

Gdje je moj paket?

Dostava narudžbe traje od 2 do 5 radnih dana nakon primitka narudžbe. Naš ugovorni partner za dostavu je DPD, koji će vam poslati broj vašeg paketa i predviđeno vrijeme dostave na kontaktni broj. Za sva pitanja obratite se na njihov telefonski broj 01 513 23 00 ili e-mail info@dpd.si.

Razlika između Spritea, Speeda, Flexa i Rocket romobila?

Zbog svoje male težine i jednostavnijeg načina sklapanja, Sprite je najprikladniji za mlađu djecu, od 5 godina nadalje (lagan). Speed ​​i Flex su veći (promjer kotača 145 mm), pri čemu Speed ​​ima nižu krutu dasku za stajanje i posebne kotače s jastučićima, dok Flex ima posebnu fleksibilnu dasku za stajanje izrađenu od drveta i stakloplastike. Rocket je stabilniji zbog svojih širokih kotača.

Skiro pogodan za dječaka, 11 godina, za trikove?

Mx trixx model.

Razlika između Ramp, Mx Trixxa i Crossnecka?

Ramp je najosnovniji romobil za trikove, pogodan za mlađu djecu početnike. Zbog materijala Mx Trixx je lakši i trajniji, pa je pogodan za korisnike koji su već stekli određeno iskustvo. Crossneck je romobil za zahtjevnije i više vozače.

Trebam li bateriju za LED kotače? Kvare li se LED kotači?

LED kotači rade na indukciji i ne trebaju baterije. Svijetle samo u vožnji i ne kvare se.