Rješavanje pritužbi i sporova

Poduzeće će se potruditi da svaku nejasnost, prigovor ili pritužbu riješi u što kraćem roku, uz poštivanje Zakona o zaštiti potrošača i maksimalno će se potruditi postići dogovor.

Korisnici nas mogu kontaktirati na više načina:
• pismenim putem na adresu Majina d.o.o., Petkovškovo nabrežje 31, 1000 Ljubljana, Slovenija (uz napomenu REKLAMACIJA)
• pismeno preko elektronske pošte info@micro-romobil.com
• pozivom na telefonski broj +385 (0)92 3221757

Postupak rješavanja spora je povjerljiv. Ako sporazum neće biti moguć, pravni sud u Ljubljani biti će nadležan za sporove.

Poduzeće Majina d.o.o. će u roku od pet radnih dana potvrditi primitak tužbe nakon obavijesti od kupca, obavijestiti kako dugo će rješavati predmet te da će kupca obavještavati o trajanju postupka.

Poduzeće je svjesno važne činjenice potrošačkoga spora, barem u smislu sudske odluke te dodataka između ekonomske vrijednosti potraživanja i troškova koji proizlaze iz rješavanja samog spora. To je također glavna prepreka za potrošača da ne pokreće spor pred sudom. Zbog toga poduzeće nastoji učiniti sve kako bi riješilo svaki spor s dogovorom.
U skladu s pravnim normama nije moguće unajmiti ugovaratelja za izvanparničnu nagodbu potrošačkih sporova kao nadležnog za rješavanje potrošačkog spora koje bi potrošač mogao pokrenuti prema Zakonu o izvanparničnom rješavanju sporova o potrošačima. Majina d.o.o., koji kao omogučitelj robe i usluga omogućuje online trgovinu na području Slovenije, objavljuje na svojoj internetskoj stranici elektronsku vezu s internetskim rješenjem sporova potrošača (SRPS). Platforma je dostupna potrošačima na sljedećem linku (LINK).

Navedeno se temelji na Zakonu o izvanparničnom rješavanju sporova o potrošačima, Uredba (EU) br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o rješavanju sporova na Internetu u vezi s potrošačkim sporovima i kojom se izmjenjuje i dopunjuje Uredba (EZ) br. 2016/2004 i Direktive 2009/22 / EZ. Reklamacije u vezi s kvalitetom ili izvedbom same ponude se rješavaju između kupca i poduzeća Majina d.o.o.

Detalje reklamacija i povrata novca/robe možete pogledati na sljedećoj poveznici (LINK).

Obrazac za reklamaciju pošaljite na elektronsku poštu info@micro-romobil.com.

Ljubljana, 15.2.2021