CIJENE ROMOBILA MICRO: odakle, kako i zašto …

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mnogo puta kupci nam postavljaju vrlo jednostavno pitanje: “Zašto su romobili MICRO skuplji od konkurenata?” Nekoliko je razloga za to.

Krenimo od prvog, a to su KVALITETNI romobili. MICRO za svoje romobile i sav pribor koristi samo najbolje materijale, održavajući tako izuzetno visoke standarde. Proizvodi se neprestano ispituju, čime se održava njihova sigurnost i dugi vijek trajanja. Uz to, MICRO nudi i SERVIS svojih proizvoda, gdje u slučaju trošenja ili oštećenja romobila oštećeni dio zamjenjujemo i popravljamo originalnim rezervnim dijelovima. MICRO proizvodi izrađeni su kako bi preživjeli sve!

Drugi razlog za cijene proizlazi iz DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI tvrtke MICRO. U svojim tvornicama osiguravaju da svi radnici imaju dobre uvjete rada, stvarajući tako dugi i čvrsti radni odnos sa svojim zaposlenicima. Većina tvorničkih radnika rade sretno više od 30 godina! Ne zaboravimo humanitarnu venu, između ostalog, tvrtka MICRO donirala je 100 invalidskih kolica za invalide u Meksiku.

Treći i vrlo važan razlog je STRAST ZA INOVACIJAMA. Tvrtka dio svoje zarade troši svake godine kako bi poboljšala rutu od točke A do točke B, skratila je vremenski i učinila je puno zabavnijom. Prvi MICRO romobil izumljen je davne 1999. godine, a slijedili su izuzetno popularni MICRO romobili za najmlađe i romobili s koferima namijenjeni putnicima. U prosjeku na tržištu predstave do gotovo 10 inovacija godišnje. U posljednje vrijeme vrlo su jaki na polju urbane elektro-mobilnosti.

Odluka je na vama: visokokvalitetne inovacije ili jeftine kopije?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter