Vlasnik web-mjesta www.micro-romobil.com (Majina d.o.o.) osigurava zaštitu osobnih podataka koji će biti upotrebljeni isključivo u svrhe obavješćivanja o tijeku narudžbe (u slučaju da posjetitelj u web-prodavaonici obavi kupnju) te na želju kupca za obavješćivanje o novim proizvodima i akcijskim ponudama. Vlasnik jamči da će se podatci posjetitelja i korisnika upotrebljavati samo u svrhu neometanog tijeka narudžba i neće biti dostavljeni trećim osobama.

Prodaju obavljamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača. Osim toga poslujemo i u skladu sa Zakonom o elektroničkom poslovanju na tržištu.

Opći uvjeti poslovanja www.micro-romobil.com (Majina d.o.o.) sukladni su zakonu o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima u vezi s e-poslovanjem. Slanjem narudžbe potvrđujete da ste upoznati s cijelim tekstom navedenih općih uvjeta te da ste s njima u cijelosti suglasni.

Kolačići

Web stranica u pretraživač računala posjetitelja tj. korisnika odlaže takozvani 'cookie'. Cookie je mala tekstovna datoteka koja se prenosi na računalo korisnika prilikom njegovog posjeta web stranici i omogućuje analize o korisnikovoj posjeti, broju posjeta te što ga zanima prilikom tih posjeta. U cookiju su osnovni podaci o korisnikovoj posjeti određenoj web stranici te se ti podaci pohranjuju u računalu posjetitelja unutar posebne datoteke (npr. ime web stranice koju je posjetio unutar globalne internetne mreže). Sa dvostrukim klikom na datoteku, dobijemo podrobnije informacije o web stranici koju smo posjetili, datumu i satu posjete. Ti svi podaci su pohranjeni i kod operatera web stranice koju je korisnik posjetio

Korisnik može s određenim postavkama izbrisati, isključiti ili prilagoditi uporabu cookija, što će imati za posljedicu isključenje nekih funkcija web stranice. U osnovi su pretraživači postavljeni tako, da prihvaćaju cookije, ali blokiraju namještanje cookija koji ne izviru iz područja označenog u naslovnoj rečenici. 

Operater smije osnovne podatke koje je korisnik postavio prilikom registracije povezati sa podacima koji su pohranjeni u cookiju. Operater smije podatke koje proizvode cookiji, odvojeno ili u kombinaciji sa posredovanim osobnim podacima korisnika, upotrijebitii za ocjenu upotrebe web stranice, za izradu izvještaja o aktivnostima web stranice, za statističke analize podataka, za izvođenje daljnjih usluga povezanih sa korištenjem web stranice. 

Podrazumijeva se, da korisnik kod pretraživanja web stranice www.micro-romobil.com daje suglasnost za namještanje cookija i osobno prihvaća upotrebu i obradu osobnih i drugih podataka, a koje obuhvaća i mogućnost obrade i povezivanja podataka pridobivenih iz cookija. 

Lista cookija koje upotrebljava web stranica www.micro-romobil.com:

- Micro - za potrebe pohranjivanja postavki
- Google Analytics - za potrebe analize korisničkog iskustva 
- ShareThis - za lakše dijeljenje web sadržaja na društvenim mrežama Facebook i Twitter