Dostupnost:
Nema na zalihi
Model:
SA0112
Proizvođač:
Micro
4.990kn

Još nije ocjenjeno Napišite recenziju

Pred nama je prvi romobil za upotrebu u snježnim parkovima, oblikovan i izrađen u Švicarskoj. Black Ice kombinacija je romobila za trikove i snowboarda. Napravljen je iznimno robusno, što je važno za sigurnu vožnju.Rezultat je suradnje triju švicarskih tvrtki, vodećih na svojim područjima. Skije su proizvod švicarske tvrtke Radical Sports, proizvođača kvalitetnih bordova i skija. Metalni dijelovi za pričvršćivanje romobila na skije izum su tvrtke Alu Menziken, pionira švicarske industrije aluminija. Ispod svega ostalog, prije svega ispod dizajna i funkcionalnosti, može se potpisati tvrtka Micro. Romobil je plod istraživanja i entuzijazma odjela koji vodi Benj Friant, priznati izvođač trikova na romobilima. 

Black Ice, sa svojim širokim, jednodijelnim aluminijskim upravljačem, posebnom daskom za stajanje koja ne klizi i težinom malo iznad pet kilograma, korisniku omogućuje visok stupanj kreativnosti.
Samo romobilom Black Ice moguće je izvoditi brojne trikove koji podsjećaju na trikove romobilima, ali na svježem zraku u zagrljaju zimske prirode.

Svojstva proizvoda:
Skije – ručno izrađene; vertikalno laminirana drvena sredina, ojačana slojem staklenih vlakana
Daska za stajanje – napravljena po mjeri, s ugrađenim zakovicama od poliuretana (temelji na omiljenom dizajnu MX-Crossneck)

TEHNIČKI PODATCI:
Boja: crna
Najveće opterećenje: 100 kg
Ručke: 135 mm, TC-G91
Upravljač: 1100 g, širina 550 mm, visina 590 mm, aluminij 6062, od jednog komada, integrirano
Obujmica na upravljaču: SCS pričvršćivanje upravljača, 200 g
Daska za stajanje: širina 115 mm, dužina 502 mm, Alu 6061, jednodijelno
Vilica: 300 g, Alu 6061, CNC obrada, SCS sustav
Nagib s obzirom na upravljač: 82,5 °
Površina za uporabu: snježni park
Primjerena starost korisnika: 13+

<

Podijeli

Napišite recenziju