PODATKI O PODUZEĆU:

PUN NAZIV PODUZEĆA: Majina, posredništvo in svetovanje, d.o.o.
SKRAĆENI NAZIV PODUZEĆA: Majina d.o.o.
ADRESA: Petkovškovo nabrežje 31, 1000 Ljubljana, Slovenija, EU
Matični broj (MB): 3936872000
OIB (VAT broj): SI66103223
IBAN: SI56101000049421689 (Banka Intesa Sanpaolo)
SWIFT: BAKOSI2X
DIREKTOR PODUZEĆA: Maja Gradnik
INTERNET ADRESA: http://trunki.com.hr
EMAIL: info@trunki.com.hr
TELEFON: +385923221757

NARUDŽBA

Registracija

Premda registracija nije potrebna za kupovanje u web-prodavaonici www.trunki.com.hr, ona vam donosi brojne pogodnosti i olakšava buduće kupnje. Registracija je besplatna i bez obaveza. Registrirati se možete u rubrici „Prijava“ koja se nalazi na vrhu stranice. Unesite zahtijevane podatce i potvrdite registraciju. Elektroničkom poštom primit ćete zaporku za prijavu. Preporučujemo vam da tu zaporku promijenite prilikom prve prijave. Prijavom u svoj račun možete mijenjati i sve svoje ostale podatce te pratiti povijest narudžbi.

Narudžba preko web-prodavaonice www.trunki.com.hr

U web-prodavaonici www.trunki.com.hr možete naručiti željeni proizvod na hrvatskom ili engleskom jeziku. Narudžbe zaprimamo 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. Naručiti možete proizvode dostupne u popisu proizvoda. Svi proizvodi navedeni na ovom web-mjestu dostupni su do prodaje zaliha. U sve je cijene uračunan PDV. Cijene odabranih proizvoda vrijede na dan kupnje. Narudžbe zaprimamo preko obrasca u web-prodavaonici www.trunki.com.hr, e-poštom na adresu info@trunki.com.hr te na broj telefona 092 3221757.

Kupac će nakon slanja narudžbe primiti elektroničkom poštom obavijest o primitku narudžbe. U njoj će biti navedeni proizvodi i količine koje je kupac odabrao. Zaprimljene narudžbe smatraju se neopozivim. Ako želite otkazati narudžbu, obavijestite nas o tome najkasnije 6 sati nakon slanja narudžbe na elektroničku adresu info@trunki.com.hr ili telefonom 092 3221757.

Odbijanje narudžbe

Web-prodavaonica www.trunki.com.hr pridržava pravo, da odbije narudžbu ako utvrdi da je pod navedenim uvjetima i temeljem podataka kojima raspolaže ne može ostvariti. U slučaju da je kupac već platio naručeni proizvod temeljem predračuna, sav plaćeni iznos doznačit ćemo mu sljedećega radnog dana.

Cijene proizvoda

Sve cijene artikala objavljene na web-mjestu www.trunki.com.hr navedene su u novčanoj jedinici HRK te s uračunanim porezom na dodanu vrijednost od 25%. Cijene su neopozive te vrijede samo za kupnju preko web-mjesta www.trunki.com.hr. Ponuditelj ne jamči za pravilnost i potpunost podataka na web-mjestu web-prodavaonice. Fotografija i stvarni izgled artikla mogu se razlikovati.

Načini i uvjeti plaćanja

Kupnja u web-prodavaonici www.trunki.com.hr potpuno je sigurna. O tome vodimo računa primjenom najsuvremenijih mjera za zaštitu vaših podataka. Sve vaše podatce koje unesete za potrebe kupnje pažljivo čuvamo i ni u kojem ih slučaju nećemo otkrivati trećim osobama.

Web-prodavaonica www.trunki.com.hr omogućuje sljedeće načine plaćanja:

- Plaćanje pouzečem

Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti  paket na vaš dom. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod  preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave. 

- Plaćanje preko sustava PayPal

PayPal.com pruža usluge sigurnog e-plaćanja kreditnim karticama. Riječ je o uslugama koje omogućuju sigurno mrežno plaćanje u stvarnom vremenu (mrežne autorizacije platnih, kreditnih kartica). PayPal se upotrebljava za anonimno, brzo i sigurno poslovanje, odnosno mrežna plaćanja u web-prodavaonicama.

- Plaćanje po predračunu

Ako želite plačati po predračunu, kontaktirajte nas putem telefona ili maila. Slat čemo vama predračun ćete zajedno sa svim uvjetima plaćanja  na vašu elektroničku adresu. Upozorenje: provizija za uplatu na  naš račun u Sloveniji će biti skuplja. Pošiljka će vam biti isporučena nakon što iznos za uplatu po vašem predračunu stigne na naš transakcijski račun. Rok valjanosti predračuna iznosi 8 dana od dana kada ga primite na svoju elektroničku adresu. Robu čemo isporučiti na vašu adresu.

Reklamacija

Ako primite proizvod koji je oštećen tijekom prijevoza ili otvorenu ambalažu, odmah reklamirajte proizvod dostavljaču i obavijestite nas o tome na elektroničku adresu info@trunki.com.hr. Ako primite pogrešan proizvod ili proizvod s nedostatkom, odmah nas obavijestite o tome na elektroničku adresu info@trunki.com.hr. Proizvod ćemo vam zamijeniti, pri čemu troškove dostave nosimo mi.

Vraćanje robe

Kupac je prilikom preuzimanja robe dužan istu pregledati i o eventualnim nepravilnostima ili oštećenjima odmah obavijestiti dostavljača, te potom s poduzećem dogovoriti zamjenu robe ili povrat plaćenog iznosa. Ako kupac odabere zamjenu, dužan je poduzeću Majina d.o.o. o svom trošku dostaviti robu, i to neoštećenu, u izvornoj ambalaži i u nepromijenjenoj količini, najkasnije u roku od četrnaest (14) dana od dana dogovora o zamjeni robe. Poduzeće nije dužno preuzeti robu ako je ista uništena, pokvarena, (djelomično) izgubljena ili je njezina količina smanjena, osim ako se smatra reklamacijom i ako je roba bila u takvom stanju već prije primitka te je kupac/primatelj odmah obavijestio o tome poduzeće ili dostavljača od kojeg je primio robu.

Nakon primitka nerabljene i neoštećene robe u nepromijenjenoj količini te izvornoj ambalaži, poslat ćemo vam u skladu sa zakonom (odmah čim bude moguće, odnosno najkasnije u roku od 15 dana od dana primitka robe) drugi artikl ili vratiti plaćeni iznos. Molimo vas da nam prilikom vraćanja robe priopćite broj računa za robu, vaše osobne podatce te broj bankovnog računa na koji želite da vam vratimo plaćeni iznos.

Zamjena robe

Ako vam proizvod, odnosno njegova boja ne odgovara, zamijenit ćemo ga bez problema. U tom slučaju troškove slanja snosite vi. U slučaju zamjene robe proizvod ne smije biti rabljen, odnosno oštećen i mora biti u izvornoj ambalaži.

Dostava

Cijena dostave za narudžbe iznad 500 HRK je besplatna. Za narudžbe ispod 500 HRK trošak dostave je 25 HRK širom Hrvatske. Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti  paket na vaš dom.

Narudžbe zaprimljene do 10.00 na radni dan, šaljemo isti dan. Dostava u normalnim okolnostima je najkasnije u 48 sati. Jamčimo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana (ne možemo vama reći točan sat isporuke, ali dostavna služba če vas kontaktirati). Ako ste birali plaćanje pouzećem kod  preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave. 
Ako imate kakvih pitanja o isporuci Vašog paketa, nazovite direktno  DPD d.o.o. na 013430621. Za broj vašeg paketa (tracking number) obratite nam se na e-adresu info@trunki.com.hr.

Autorska prava

Dječja web-prodavaonica www.trunki.com.hr vlasništvo je poduzeća Majina d.o.o. Sva su prava pridržana. Sadržaji na web-mjestu sadržavaju materijale na kojima autorska prava imaju treće osobe. Stoga je svako prosljeđivanje informacija s web-mjesta dopušteno samo uz odobrenje poduzeća Majina d.o.o..

Podatci na web-mjestu

Pridržavamo pravo na sadržajne i ostale izmjene kako općih uvjeta tako i uvjeta web-prodavaonice. Pogreške su moguće te za njih ne preuzimamo odgovornost.

Pridržavamo pravo na pogreške u pisanju.

Vlasnik web-mjesta www.trunki.com.hr (Majina d.o.o.) osigurava zaštitu osobnih podataka koji će biti upotrebljeni isključivo u svrhe obavješćivanja o tijeku narudžbe (u slučaju da posjetitelj u web-prodavaonici obavi kupnju) te na želju kupca za obavješćivanje o novim proizvodima i akcijskim ponudama. Vlasnik jamči da će se podatci posjetitelja i korisnika upotrebljavati samo u svrhu neometanog tijeka narudžba i neće biti dostavljeni trećim osobama.

Prodaju obavljamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača. Osim toga poslujemo i u skladu sa Zakonom o elektroničkom poslovanju na tržištu.

Opći uvjeti poslovanja www.trunki.com.hr (Majina d.o.o.) sukladni su zakonu o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima u vezi s e-poslovanjem. Slanjem narudžbe potvrđujete da ste upoznati s cijelim tekstom navedenih općih uvjeta te da ste s njima u cijelosti suglasni.

Primjenjuju se zakoni republike Hrvatske.