Dostupnost:
Dostupno
Model:
SA0185
Proizvođač:
Micro
1.350kn

Još nije ocjenjeno Napišite recenziju


Program romobila micro Xtreme osmišljen je za vozače koji vole sa stilom izvoditi trikove kako u skate parku tako i na ulici. Program mX čine jaki, laki i izdržljivi romobili. Riječ je o vrhunskim romobilima savršenim za izvođenje trikova u čijem su osmišljavanju sudjelovale naše međunarodne ekipe profesionalnih vozača romobila.

Bez obzira na to tražite li solidan romobil za početnike, jači i uravnotežen romobil srednjeg ranga ili laku zvijer, u programu micro Xtreme svatko može naći odgovarajući romobil za izvođenje trikova.

Primjenjujemo najnovije tehnike zavarivanja, toplinske obrade, CNC strojne obrade, kovanja itd. kako bismo našim romobilima mX za izvođenje trikova omogućili da podnesu opterećenja kojima ih današnji izvođači trikova redovito izlažu.


  • Vrhunska vožnja za početnike
  • Aluminijska daska za stajanje od jednog komada
  • Kotači s metalnom glavčinom i pet krakova s promjerom od 100 mm
  • Obujmica s tri vijka
  • Upravljač od jednog komada izrađen od krom-molibdenovog čelika – 77 cm od tla
  • Aluminijske vilice
  • Dob: 5+ godina života

Romobil mX Trixx za izvođenje trikova za početnike iz programa micro Xtreme odlikuje se brojnim karakteristikama za koje ne biste ni pomislili da ćete ih naći kod romobila po ovoj cijeni. Sve to čini ovaj romobil za izvođenje trikova najboljim dostupnim romobilom za početnike. Kraći upravljač od jednog komada, kotači s metalnom glavčinom, fleksibilna kočnica i čvrsta laka aluminijska daska za stajanje u stilu iznimno čvrstog romobila mX Pro omogućit će vašem djetetu sigurno izvođenje trikova već od samog početka, a osim toga moći će se potpuno pouzdati u svoj romobil.


Niža visina upravljača čini ovaj romobil za izvođenje trikova savršenim rješenjem za mlađe vozače i početnike koji tek kreću na put u svijet slobodnog stila!


Tehnička specifikacija:

Daska za stajanje: 1305 g – aluminij – probušena radi rasterećenja – s udubinom od 3° – kut upravljačke cijevi od 82,5° – DxŠ: 47x10 cm – upravljački ležaj s navojem

Upravljač: 1085 g – 53 cm (od daske) - savijen prema vozaču pod kutom od 3° – obujmica s tri vijka

Vilice: 541 g – s navojem – od aluminija

Kotači: metalna glavčina – 100 mm – 87 A Shore PU – ležajevi ABEC 7

Ukupna masa: 3,8 kg

Ukupna visina: 77 cm


Podijeli

Napišite recenziju