Dostupnost:
Dostupno
Model:
MM0170
Proizvođač:
Micro
1.456kn 1.160kn

Uštedili ste 296kn

5/5 (1 recenzija) Napišite recenziju

AKCIJA TRAJE DO  31.8.2019 ILI DO ISTEKA ZALIHA!

MAXI MICRO 4u1 moguće je upotrebljavati na četiri načina

Ruksak i T-upravljač su uključeni

Ruksak i upravljač odgovaraju svim MAXI micro romobilima te su dostupni i kao dodatna oprema (ako maxi micro romobil već imate)

Preporučivo za djecu između 5 i 12 godina

Dostupan u 2 boji

standard za dječje igračke: 50 kg, testiran do 70 kg 


Nositi ruksak na ramenima je prošlost, danas se s njime možemo voziti!

Radi se o najnovijem izumu švicarske tvrtke Micro. Vrlo popularnom MAXI MICRO romobilu dodali su još jednu dimenziju. Obični ruksak možemo, pomoću posebnoga integriranog nastavka, jednostavno i brzo promijeniti u mobilnog.

Prostrani školski ruksak može nam također služiti za brži i lakši put na slobodne aktivnosti. Glavni dio ruksaka podijeljen je na tapecirani dio za tablet i dio za bilježnice. Odvojeni prednji džep za sitnice ima mnogo praktičnih manjih džepova, a na obje strane ruksaka nalazimo dva mrežasta džepića. Ruksak je moguće pričvrstiti na prednju ili stražnju stranu upravljača i njegovu težinu, umjesto dječjih leđa, nosi romobil. Ruksak se može nositi i na ramenima ili voziti kao ruksak na kotačima.

Taj revolucionarni proizvod prikladan je već za prvi prelazak školskoga praga. Upotreba MAXI MICRO romobila 4u1 praktična je, a istovremeno i apsolutno zabavna.


Podijeli

Napišite recenziju