Dostava i preuzimanje robe:

Cijena dostave za narudžbe iznad 500 HRK je besplatna. Za narudžbe ispod 500 HRK trošak dostave je 25 HRK širom Hrvatske. Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti  paket na vaš dom. Jamčimo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana (ne možemo vama reći točan sat isporuke, ali kurir će nazvati na vaš telefon i možete se sa njim sve dogovoriti). Nakon što vam pošaljemo paket, primit ćete na svoju e-adresu (koju ste naveli prilikom podnošenja narudžbe) obavijest o odašiljanju. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod  preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave. 
Ako imate kakvih pitanja o isporuci Vašog paketa, nazovite direktno  DPD d.o.o. na 013430621. Za broj vašeg paketa (tracking number) obratite nam se na e-adresu info@micro-romobil.com.

Načini i uvjeti plaćanja

Kupnja u web-prodavaonici www.micro-romobil.com potpuno je sigurna. O tome vodimo računa primjenom najsuvremenijih mjera za zaštitu vaših podataka. Sve vaše podatce koje unesete za potrebe kupnje pažljivo čuvamo i ni u kojem ih slučaju nećemo otkrivati trećim osobama.

Web-prodavaonica www.micro-romobil.com omogućuje sljedeće načine plaćanja:

- Plaćanje pouzečem
  Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti  paket na vaš dom. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod  preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave. 

 - Plaćanje po predračunu
Predračun ćete zajedno sa svim uvjetima plaćanja primiti na svoju elektroničku adresu. Pošiljka će vam biti isporučena nakon što iznos za uplatu po vašem predračunu stigne na naš transakcijski račun. Rok valjanosti predračuna iznosi 8 dana od dana kada ga primite na svoju elektroničku adresu. Robu čemo isporučiti na vašu adresu.

- Plaćanje preko sustava PayPal
PayPal.com pruža usluge sigurnog e-plaćanja kreditnim karticama. Riječ je o uslugama koje omogućuju sigurno mrežno plaćanje u stvarnom vremenu (mrežne autorizacije platnih, kreditnih kartica). PayPal se upotrebljava za anonimno, brzo i sigurno poslovanje, odnosno mrežna plaćanja u web-prodavaonicama.

Osobno savjetovanje:
Za osobno savjetovanje obratite nam se na e-adresu info@micro-romobil.com ili nas nazovite na broj telefona 092 3221757.