Dostupnost:
Dostupno
Model:
MMD014
Proizvođač:
Micro
900kn

Još nije ocjenjeno Napišite recenziju

  • NOVOST-DELUXE SERIJA!POSEBAN DIZAJN SA SJEDALOM
  • BICIKL GURALICA, MALI MINI MICRO ROMOBIL I MINI MICRO ROMOBIL U JEDNOM
  • UKLJUČENO: ROMOBIL, ERGONOMSKO SJEDALO, O-UPRAVLJAČ i T-MINI MICRO UPRAVLJAČ
  • PRIKLADAN ZA DJECU OD 1 DO 6 GODINE ŽIVOTA
  • DOBITNIK NAGRADE BEST TOY AWARD na Nürnberškom sajmu igračaka


Mini micro romobil sa sjedalom omogućuje pokretljivost također i onim najmlađim – prikladan je za djecu od otprilike godinu dana pa naviše. Mališani neće više zavidjeti svojoj starijoj braći i sestrama koji voze romobil MINI MICRO.

A što je doista posebno: romobil se može preoblikovati i rasti zajedno s vlasnikom. Za najmlađe je prikladna inačica sa sjedalom i O-upravljačem, i utrka može početi. Kada vozači narastu i steknu bolju kontrolu nad nogama, sjedalo se može skinuti i nastat će romobil s mini upravljačem. Kada dijete dovoljno naraste (otprilike od tri godine pa naviše), možete montirati obični T-upravljač i dobit ćete popularni ROMOBIL MINI MICRO. Tri kotača pružaju sigurnost i stabilnost. Izvođenje zavoja ulijevo ili udesno zahtijeva od djece pomicanje težišta svojeg tijela te time ujedno razvija njihove motoričke sposobnosti i osjećaj za ravnotežu. Romobil MINI MICRO nije samo zabavno, već i prelijepo vozilo.

Poklon ekipi MICRO MS koja je došla na još jednu briljantnu ideju za malu djecu koja se žele zabavljati!

Ekipa je poduzeća MICRO MS za svoj najnoviji izum MINI MICRO 3u1 na Nürnberškom sajmu igračaka primila između gotovo 400 prijavljenih igračaka nagradu Toy Award 2012. Toy Award svake godine predstavlja nove proizvode na sajmu koji se u odnosu na druge proizvode ističu svojom inovativnošću, konceptom proizvoda, kreativnošću i novom idejom igranja, te time otkriva najnovija postignuća u industriji.

  

NAPUTCI VEZANI ZA SIGURNOST:

Najveća dopuštena težina: 20 kg kod Mini sa sjedalom i 35 kg kod Mini micro

Prilikom prvog namještanja sjedala na O-upravljač povedite računa o tomu da je sjedalo namješteno na visini koja odgovara djetetu. Obično se počinje od najnižeg položaja. Dijete mora biti u mogućnosti dodirnuti tlo cijelim stopalom, jer u suprotnom neće imati odgovarajuću kontrolu, što pak može izazvati opasnost prilikom kočenja.

 

TEHNIČKI PODATCI: 

Promjer kotača: 120/80 mm

Prikladna dob (Mini sa sjedalom): 1 – 3 godina

Prikladna dob (Mini micro): 3 – 6 godina

Širina kotača: 24 mm

Najveća dopuštena težina: 20 kg kod Mini sa sjedalom i 35 kg kod Mini micro, standard za dječje igračke: 20 kg, testiran do 35 kg

Kotači: PU 78 Shore A

Visina: 510 mm (O-držak); 480 mm-680 mm (T-držak)

Širina: 220 mm

Širina daske za stajanje: 110 mm

Duljina: 550 mm

Duljina daske za stajanje: 300 mm

Težina: najmanje 1950 g i najviše 2200 g (sa sjedalom)

Podijeli

Napišite recenziju