Dostupnost:
Dostupno
Model:
MM0171
Proizvođač:
Micro
1.456kn 1.160kn

Uštedili ste 296kn

5/5 (1 recenzija) Napišite recenziju

AKCIJA TRAJE DO  31.8.2019  ILI DO ISTEKA ZALIHA!


MAXI MICRO 4u1 moguće je upotrebljavati na četiri načina

Ruksak i T-upravljač su uključeni

Ruksak i upravljač odgovaraju svim MAXI micro romobilima te su dostupni i kao dodatna oprema (ako maxi micro romobil već imate)

Preporučivo za djecu između 5 i 12 godina

standard za dječje igračke: 50 kg, testiran do 70 kg 


Nositi ruksak na ramenima je prošlost, danas se s njime možemo voziti!

Radi se o najnovijem izumu švicarske tvrtke Micro. Vrlo popularnom MAXI MICRO romobilu dodali su još jednu dimenziju. Obični ruksak možemo, pomoću posebnoga integriranog nastavka, jednostavno i brzo promijeniti u mobilnog.

Prostrani školski ruksak može nam također služiti za brži i lakši put na slobodne aktivnosti. Glavni dio ruksaka podijeljen je na tapecirani dio za tablet i dio za bilježnice. Odvojeni prednji džep za sitnice ima mnogo praktičnih manjih džepova, a na obje strane ruksaka nalazimo dva mrežasta džepića. Ruksak je moguće pričvrstiti na prednju ili stražnju stranu upravljača i njegovu težinu, umjesto dječjih leđa, nosi romobil. Ruksak se može nositi na ramenima ili voziti kao ruksak na kotačima.

Taj revolucionarni proizvod prikladan je već za prvi prelazak školskoga praga. Upotreba MAXI MICRO romobila 4u1 praktična je, a istovremeno i apsolutno zabavna.


Podijeli

Napišite recenziju